Kui soovid olulisel määral enda aega säästa, kui sa pole huvitatud lõputust pindade puhtaks nühkimisest ja sealjuures sageli ikka täielikult puhast ja kaunist tulemust saavutamatta, kui sa leiad, et elus on palju muud mida teha või millele keskenduda ja puhastamine jäägu siiski spetsialistidele, siis SoodaHai OÜ on kindlasti see õige, kelle poole pöörduda, kui päevakorras puhastamine.

SoodaHai OÜ osutab soodapuhastus teenust, mis on parim lahendus, arvestades erinevaid pindasid ja aega ning lõpptulemus on imetlusväärne ja hämmastav. Soodapuhastus on suurepärane puhastamaks puitu (soliidses eas palkmaja, laudvoodrit, antiikset mööblieset jne) vanast värvist või lakist. Soodapritsiga on võimalik puhastada pindasid, mida liivapritsiga puhastada ei saa. Näiteks mööblit, sest liiv vanutab puidu.  Kuid soodapritsiga puhastades jääb tulemus naturaalne. Soodapritsiga on hea puhastada ka suitsusaunasid, sest see eemaldab, lisaks imeheale puhastamisvõimele, ka kärsahaisu. Samuti sobib soodaprits ruumide puhastamiseks, kus varem on elanud suitsetaja, eemaldades suurpäraselt seintesse imbunud suitsuhaisu ja pigi.
Soodaprits sobib erinevate pindade ja materjalide puhastamiseks, nagu näiteks erinevad kivipinnad, betoonelemendid, seintelt graffiti eemaldamiseks, skulptuuride, paekivist seinte jne puhastamiseks.
Soodaprits on kiire ja lihtne lahendus paatidelt ja jahtidelt vana mürkvärvi eemaldamiseks. Tulemus jääb selline, et pinnale võib uue kattekihi kohe peale kanda. Tehnoloogia on efektiivne erinevate metallist pindade puhastamiseks, olgu selleks siis vana uunikum, mootorratas, jalgratas või Singeri õmblusmasin. Võrreldes liivapritsiga ei kuumuta soodaprits metalli ja on võimalik puhastada ka väga õhukesi metallist detaile.

  • Soodapuhastus on keskkonnasõbralik, looduslik ja õrn ning on lubatud kasutada muinsuskaitsealustel hoonetel.
  • Sobib peale tulekahju tahma ja kirbehaisu eemaldamiseks.
  • Sobib hästi puhastamaks neid ruume, kus elavad allergikud.

SoodaHai OÜ pakub soodapuhastusteenust, mis on tänu oma suurepärastele võimalustele ja erinevatele lahendustele saanud lahutamatuks osaks tänapäeva uusehitiste rajamisel või vanade hoonete renoveerimisel. 
Kui tekkis huvi, siis helistage telefonil: 56 658 804 või saatke e-mail info@soodahai.ee. Ja lahendus leitakse! Teostatakse ka elektritöid, elektripaigaldiste käitu ja järelvalvet madalpingelises elektripaigaldises.

SoodaHai OÜ on mobiilne – tuleb kohale, teeb töö ja läheb ära. Töid teostatakse üle Eesti. 

Tutvu teostatud töödega klikkides siin: Galerii
ja külasta ka SoodaHai OÜ Facebooki lehekülge: Facebook

SoodaHai OÜ

Muraste,
Harku vald
Tel: (+372) 56 658 804

info@soodahai.ee
Facebook
www.soodahai.ee